Projectmanager

Dupont Electro is een groeiende KMO die technisch hoogstaande elektrische werken uitvoert bij industriële klanten. Wij dekken het volledige elektrotechnische vakgebied, gaande van laagspanning tot hoogspanning, over verlichting, automatisatie en databekabeling. Daarnaast bieden wij onze klanten bijstand bij het ontwerp van nieuwe installaties, bij het onderhoud op hun bestaande installaties en bieden wij begeleiding bij hun wettelijke en administratieve verplichtingen.

Ons continu streven naar kwaliteit, veiligheid en een goede relatie met onze klanten zorgt ervoor dat wij op duurzame wijze groeien. Om die reden zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven projectmanager (regio Izegem)

Hoe zien wij jouw functie:

Als projectmanager bij Dupont Electro speel je een heel centrale rol in het bedrijf. Je bent namelijk de link tussen onze klanten, onze medewerkers op de werf, onze leveranciers en onze administratieve, logistieke en financiële dienst.

Je houdt de vinger aan de pols bij onze bestaande klanten in West- en Oost-Vlaanderen. Je maakt offertes op basis van de klanteninfo en lastenboeken en je denkt pro-actief met klanten mee in de ontwerpfase van nieuwe installaties. Jouw technische kennis en logisch denkvermogen biedt onze klanten toegevoegde waarde. Je commerciële inzicht zorgt er daarenboven voor dat je voortdurend alert bent voor nieuwe opportuniteiten.

Je plant de werken en de mensen die nodig zijn voor de uitvoering ervan, je neemt deel aan werfvergaderingen, je beheert de aankoop van materialen en je organiseert de uitvoering van de werken zodat ze op een veilige en kwalitatieve manier worden uitgevoerd binnen de vooropgestelde termijnen. Aangezien het soms gebeurt dat werkzaamheden worden ingepland buiten normale uren, ben je bereid om af en toe ’s avonds en in weekends te werken. In ruil stelt Dupont Electro zich ook op als flexibele werkgever.

Je begeleidt, ondersteunt en motiveert onze medewerkers die op jouw projecten actief zijn en zorgt samen met de werfleiders voor een nauwgezette administratieve en financiële opvolging.

Uw opleiding en ervaring:

Je bent een industrieel ingenieur automatisatie/elektriciteit/elektromechanica en je hebt minimum 5 jaar ervaring in het leiden en beheren van industriële elektrische projecten.

Je hebt een sterke praktijkkennis over laagspanning. Kennis van hoogspanning is een troef.

Wat bieden wij jou?

Je kan rekenen op een mooi loonpakket, een firmawagen en extralegale voordelen. Je komt bij Dupont Electro terecht in een gezond en groeiend bedrijf dat jou wil ondersteunen in je persoonlijk groeitraject.

Bij ons wordt hard gewerkt, maar wordt ook hard ontspannen. De jonge zaakvoerders zijn er zich daarenboven ten volle van bewust dat het bewaren van een gezonde werk/privébalans essentieel is voor een langdurige samenwerking.

Plaats van tewerkstelling

DUPONT ELECTRO

Izegemsestraat 74, 8880 Sint-Eloois-Winkel

 

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar michiel@electrodupont.be of bel voor meer informatie

naar Michiel Vermassen op het nummer 056/50.38.57.


Contacteer ons

BVBA Electro Dupont

Izegemsestraat 74
8880 Sint-Eloois-Winkel
tel : 056/50 38 57
fax : 056/50 50 63
mail : info@electrodupont.be

BTW nr : BE0885374527
RPR Gent, Afdeling Kortrijk