Technisch-administratief medewerker

Dupont Electro is een groeiende KMO die technisch hoogstaande elektrische werken uitvoert bij industriële klanten. Wij dekken het volledige elektrotechnische vakgebied, gaande van laagspanning tot hoogspanning, over verlichting, automatisatie en databekabeling. Daarnaast bieden wij onze klanten bijstand bij het ontwerp van nieuwe installaties, bij het onderhoud op hun bestaande installaties en bieden wij begeleiding bij hun wettelijke en administratieve verplichtingen.

Ons continu streven naar kwaliteit, veiligheid en een goede relatie met onze klanten zorgt ervoor dat wij op duurzame wijze groeien. Om die reden zijn wij momenteel op zoek naar een gedreven technisch-administratief medewerker (regio Izegem)

Hoe zien wij jouw functie:

Als technisch-administratief medewerker bij Dupont Electro krijg je een heel breed takenpakket:

Je voornaamste taak is het bieden van technisch-administratieve ondersteuning aan onze technische dienst. Dit houdt onder andere in dat je de dagelijks de leveringen van materialen afhandelt. Hierbij doe je de fysieke ontvangst van de materialen, controleer je de leverbonnen aan de bestellingen, orden je binnengekomen materialen en doe je de administratieve verwerking van de leveringen in ons ERP-systeem.

Je bent ook medeverantwoordelijk van het klaarleggen en het boeken van materialen die naar de werven gaan.

Kwaliteitsvol werken vereist goed gereedschap. Dat houdt in dat jij de gereedschappen die van de werven terugkomen bekijkt en test. Indien nodig regel je de herstelling of vervanging van beschadigde gereedschappen. Aangezien we bij Dupont Electro sterk inzetten op veiligheid, ben je samen met de veiligheidsverantwoordelijke verantwoordelijk voor de uitvoering van de periodieke keuring van bepaalde gereedschappen en van het overlopen van de veiligheidsinstructies met de mensen die naar de werven gaan.

Dupont Electro ontwerpt en bouwt elektrische borden voor haar klanten. Jij zorgt ervoor dat de prefab standen worden voorzien van de correcte materialen om de bouw van deze borden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Naast deze technische taken, biedt je ook ondersteuning aan onze administratieve dienst bij de nauwkeurige verwerking in ons ERP-systeem van de urenstaten van de mensen op de werven.

Voor deze job voorzien we een doorgedreven training on the job. In functie van je persoonlijke groeitraject neem je meer verantwoordelijkheden op en ondersteun je op termijn onze calculatiedienst en aankoopdienst in hun dagelijkse werking.

Jouw profiel:

Voor deze functie zoeken wij iemand met een opleiding in een administratieve richting die tevens een heel sterke interesse in techniek heeft. Ervaring is in deze functie geen vereiste aangezien je bij ons een intensieve interne opleiding krijgt. Wij raden starters dan ook ten zeerste aan om voor deze job te solliciteren.

Je bent een teamwerker met een heldere kijk. Je analyseert bestaande processen en spoort inefficiënties op. Waar nodig stuur je bij.

Je bent leergierig en gemotiveerd om gaten in je kennis zo snel mogelijk op te vullen met zowel interne als externe opleidingen.

Aangezien je in je job veel samenwerkt met collega’s, klanten en leveranciers ben je zelfzeker, sociaal en vlot in de omgang.

Wat bieden wij jou?

Je wordt aangeworven als bediende en je kan rekenen op een loonpakket en extralegale voordelen afgestemd op je kennis. Je komt bij Dupont Electro terecht in een gezond en groeiend bedrijf dat jou wil ondersteunen in je persoonlijk groeitraject.

 

Plaats van tewerkstelling

DUPONT ELECTRO

Izegemsestraat 74, 8880 Sint-Eloois-Winkel

 

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar info@electrodupont.be of bel voor meer informatie naar 056/50.38.57.


Contacteer ons

BVBA Electro Dupont

Izegemsestraat 74
8880 Sint-Eloois-Winkel
tel : 056/50 38 57
fax : 056/50 50 63
mail : info@electrodupont.be

BTW nr : BE0885374527
RPR Gent, Afdeling Kortrijk