Onze services

Elektrische installaties

Bij Dupont Electro begint een veilige elektrische installatie met een gedegen ontwerp en nauwkeurige berekeningen. Onze experts bieden waardevolle inzichten, begeleiden het proces en zorgen dat uw installatie aan huidige normen voldoet en klaar is voor de toekomst.

Keuring industriële elektrische installaties

Met 40+ jaar ervaring bouwt en onderhoudt Dupont Electro industriële hoog- en laagspanningsinstallaties, waarbij we het keuringsproces begeleiden, vlotte goedkeuring en veiligheid garanderen. Schneider Electric erkent ons als official partner, en ons VCA+ certificaat bevestigt onze toewijding aan veiligheid.

Onderhoudscontract

Deskundig onderhoud is cruciaal voor langdurige prestaties en veiligheid van uw installatie. Met 40+ jaar ervaring zorgen onze techniekers efficiënt voor opsporen en verhelpen van storingen, naadloos geïntegreerd in uw onderhoudsploeg voor duurzame en veilige installaties.

100% gekwalificeerde techniekers

Onze techniekers hebben jaren ervaring en blijven up-to-date dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen in alle mogelijke disciplines van de elektrotechniek. Hierdoor zijn ze polyvalent en multi-inzetbaar.

Meer dan 40 jaar ervaring

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoog-en laagspanningsinstallaties. Hierdoor kennen we de kneepjes van het vak als geen ander

Beste service op de markt

We denken van bij de start met u mee en nemen vervolgens uw project volledig in eigen handen. We gaan tot het uiterste om tijdig, kwalitatief en met minimale impact op uw productie op te leveren. Onze gedetailleerde offertes zijn transparant en alles omvattend.