Elektrische installaties: ontwerp, berekeningen en keuringen

Veiligheid en efficiency in elektrische installaties

Een goede en veilige aanleg van elektrische installaties begint met een gedegen ontwerp en nauwkeurige berekeningen. Bij Dupont Electro begrijpen we het belang van een solide fundament voor uw installatie. Onze technische experts gaan met u in gesprek nog voordat de elektrische installatie daadwerkelijk wordt geplaatst. Met behulp van onze uitgebreide praktijkervaring bieden we waardevolle inzichten, tips en tricks voor een praktisch haalbaar en kostenefficiënt ontwerp van elektrische installaties.

Ontwerp en berekeningen

Onze technische experts denken vooruit en helpen u met een solide ontwerp en nauwkeurige berekeningen voor uw elektrische installaties, inclusief praktisch advies voor uitvoerbaarheid en kostenefficiëntie, zodat uw installaties voldoen aan huidige en toekomstige behoeften.

Keuringsbegeleiding

Heeft u een (oude) installatie die nooit gekeurd werd? Geen zorgen. Wij begeleiden u door het keuringsproces en zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de actuele wetgeving. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw installatie moeiteloos slaagt voor de keuring en voldoet aan alle vereisten.

Kwaliteit en innovatie

Bij Dupont Electro streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten die niet alleen aan uw behoeften voldoen, maar deze overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw elektrische installatiebehoeften.

Kies voor kwaliteit en expertise

Ons team staat klaar om u te begeleiden door het volledige proces, vanaf de ontwerpfase tot aan de uitvoering. Wij geloven in proactief meedenken en zorgen ervoor dat uw installatie niet alleen aan de huidige normen voldoet, maar ook klaar is voor toekomstige uitdagingen.

Wij staan in voor alle voorbereidende werken, keuring, attesten,… Onze service omvat de volledige installatie tot de eerste ingebruikname.

Door onze samenwerking met ABB kunnen we kwalitatieve producten aanbieden die duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in laadinfrastructuur voor uw bedrijf langdurig en kosteneffectief is. 

Door onze samenwerking met ABB  kunnen we kwalitatieve producten aanbieden die duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in laadinfrastructuur voor uw bedrijf langdurig en kosteneffectief is.

Informeer naar de mogelijkheden

installateur hoogspanninscabines Dupont Electro