Over Dupont Electro

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoog- en laagspanningsinstallaties.

Samen met ons team gekwalificeerde en trouwe werknemers zorgen wij voor een veilige en kwalitatieve uitvoering van uw project. We geloven dat we u heel wat te bieden hebben.

Al die jaren dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we dan ook uitstekende ongevallencijfers voorleggen.

Geen toeval dus dat Schneider Electric ons erkent als official partner en dat we het VCA+ certificaat bezitten.

Waarom Dupont Electro?

Meer dan 40 jaar ervaring

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoog-en laagspanningsinstallaties. Hierdoor kennen we de kneepjes van het vak als geen ander.

100% gekwalificeerde techniekers

Onze techniekers hebben jaren ervaring en blijven up-to-date dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen in alle mogelijke disciplines van de elektrotechniek. Hierdoor zijn ze polyvalent en multi-inzetbaar.

Beste service op de markt

We denken van bij de start met u mee en nemen vervolgens uw project volledig in eigen handen. We gaan tot het uiterste om tijdig, kwalitatief en met minimale impact op uw productie op te leveren. Onze gedetailleerde offertes zijn transparant en alles omvattend.

Dupont Electro is authorized partner van Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en automatisering en de onbetwiste leider in energiebeheer – middenspanning, laagspanning en beveiligde stroom.
Dupont Electro bezit het VCA* certificaat. Dit toont aan dat de door ons uitgevoerde werken veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar brengen (aangetoond via een onafhankelijk en objectief onderzoek)
w

Contact

Wat kunnen we voor u doen?

Bel of mail ons gerust. We helpen u graag verder.

BV Electro Dupont

Izegemsestraat 74
8880 Sint-Eloois-Winkel

tel: 056 50 38 57
fax: 056 50 50 63

mail: info@electrodupont.be

BTW nr: BE0885374527
RPR Gent, Afdeling Kortrijk

Industriële hoog- en laagspanningsinstallaties

Izegemsestraat 74,
8880 Sint-Eloois-Winkel

© Dupont Electro - 2023 | Disclaimer

website door BDDB

Pin It on Pinterest

Share This