Onze troeven

Expertise in industriële installaties

Al meer dan 40 jaar bouwen en onderhouden we bij Dupont Electro industriële hoog- en laagspanningsinstallaties. Samen met ons team van gekwalificeerde en loyale werknemers zorgen we voor de veilige en kwalitatieve uitvoering van uw project, met het geloof dat we u een schat aan mogelijkheden kunnen bieden.

Vakmanschap en flexibiliteit

Bij Dupont Electro leggen we met meer dan 40 jaar ervaring in industriële installaties de nadruk op vakmanschap en flexibiliteit. Onze volledig gekwalificeerde technici, voortdurend bijgeschoold, bieden veelzijdige expertise. 

Vanaf het begin van een project denken we actief mee, beheren we alles intern en streven we naar een tijdige oplevering met minimale impact. Onze transparante offertes garanderen hoogwaardige dienstverlening, ondersteund door tientallen jaren ervaring en voortdurende innovatie.

Official partner Schneider

Onze toewijding wordt bevestigd door erkenning als authorized partner van Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en automatisering en de onbetwiste leider in energiebeheer – middenspanning, laagspanning en beveiligde stroom.

hoogspanningscabine schneider-authorized-partner-dupont-electro

VCA Gecertificeerd

Dupont Electro bezit het VCA* certificaat. Dit toont aan dat de door ons uitgevoerde werken veiligheid, gezondheid en milieu niet in gevaar brengen (aangetoond via een onafhankelijk en objectief onderzoek).

hoogspanning vincotte-certified-dupont-electro

100% gekwalificeerde techniekers

Onze techniekers hebben jaren ervaring en blijven up-to-date dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen in alle mogelijke disciplines van de elektrotechniek. Hierdoor zijn ze polyvalent en multi-inzetbaar.

Meer dan 40 jaar ervaring

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoog-en laagspanningsinstallaties. Hierdoor kennen we de kneepjes van het vak als geen ander

Beste service op de markt

We denken van bij de start met u mee en nemen vervolgens uw project volledig in eigen handen. We gaan tot het uiterste om tijdig, kwalitatief en met minimale impact op uw productie op te leveren. Onze gedetailleerde offertes zijn transparant en alles omvattend.