Hoogspanningscabine

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoogspanningscabines. We helpen u graag bij het ontwerpen en plaatsen van uw hoogspanningscabine en verzorgen verder het onderhoud ervan.

Samen met ons team gekwalificeerde en trouwe werknemers zorgen wij voor een veilige en kwalitatieve uitvoering van uw project. Bij Dupont Electro dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we dan ook uitstekende ongevallencijfers voorleggen. Geen toeval dus dat Schneider Electric ons erkent als official partner en dat we het VCA+ certificaat bezitten.

hoogspanningscabine Dupont Electro

✓ We ontwerpen uw hoogspanningscabine

Een goede en veilige hoogspanningscabine begint met een gefundeerd ontwerp en juiste berekeningen. Onze technische experts denken met u mee nog voor de feitelijke plaatsing van de hoogspanningscabine.

✓ Hoogspanningscabine plaatsen

Een hoogspanningscabine plaatsen in een gebouw doe je natuurlijk niet zomaar. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we dat dit correct en veilig gebeurt. Daarnaast verzorgen onze gespecialiseerde vaklui voor de correcte aansluiting.

hoogspanningscabine schneider-authorized-partner-dupont-electro

Uw hoogspanningscabine is bij ons in goede handen. Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en energiebeheer, heeft ons gecertificeerd als authorized partner, en daar zijn we best fier op!

hoogspanningscabine vincotte-certified-dupont-electro

Dupont Electro bezit het VCA* certificaat. U kunt m.a.w. op twee oren slapen. We zien er nauwkeurig op toe dat we uw hoogspanningscabine plaatsen zonder iemands veiligheid of gezondheid in gevaar te brengen.

hoogspanninscabine Dupont-Electro-abb
hoogspanningscabine plaatsen in gebouw Dupont Electro

    Gegarandeerd gekeurd

Dankzij onze ruime ervaring en expertise staan we bij Dupont Electro voor erg efficiënte én veilige hoogspanningscabines. We garanderen dat uw hoogspanningscabine gekeurd wordt.

✓ Onderhoud van uw hoogspanningscabine

Uw hoogspannigscabine moet ook op lange termijn performant en veilig blijven. Deskundig en veilig onderhoud is daarin essentieel.

Al meer dan 40 jaar onderhouden we hoogspanningscabines. Eventuele storingen kennen voor ons geen geheimen meer. Onze medewerkers worden opgeleid om deze zo efficiënt en veilig mogelijk op te sporen en te verhelpen zodat uw hoogspanningscabine optimaal blijft werken.

hoogspanning permanentiedienst Dupont Electro    Permanentiedienst 24/7 hoogspanningscabine

Dankzij onze permanentiedienst die elke dag 24/7 beschikbaar is, kunt u ook bij dringende noodgevallen op beide oren slapen.

Waarom een hoogspanningscabine van Dupont Electro?

hoogspanningscabine Dupont_Electro-USP-40

Meer dan 40 jaar ervaring

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoogspanningsinstallaties. Hierdoor kennen we de kneepjes van het vak als geen ander.
hoogspanningscabine Dupont_Electro-USP-techniekers

100% gekwalificeerde hoogspannings-techniekers

Onze techniekers hoogspanning hebben jaren ervaring met hoogspanningscabines en blijven up-to-date dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen.
hoogspanning cabine Dupont_Electro-USP-AtotZ

Cabines van A tot Z

Van risico-analyse en voorstudie tot installatie en keuringsadvies van uw hoogspannigscabine. Met minimale impact op uw productie, binnen de deadline en in lijn met de wetgeving en veiligheidsvoorschriften.
hoogspanningscabine Dupont Electro USP-veiligheid

Focus op veiligheid

Veiligheid is essentieel bij elke hoogspanningscabine. Dankzij onze ervaring en gekwalificeerde techniekers kunnen we uitmuntende veiligheidscijfers voorleggen. Geen toeval dat we het VCA* certificaat bezitten.

Onze diensten

We denken met u mee en voeren voor u uit. Van begin tot einde.

Studies & berekeningen

Projecten van A tot Z

Onderhoud

w

Contact

Wat kunnen we voor u doen?

Bel of mail ons gerust. We helpen u graag verder.

BV Electro Dupont

Izegemsestraat 74
8880 Sint-Eloois-Winkel

tel: 056 50 38 57
fax: 056 50 50 63

mail: info@electrodupont.be

BTW nr: BE0885374527
RPR Gent, Afdeling Kortrijk

Industriële hoog- en laagspanningsinstallaties

Izegemsestraat 74,
8880 Sint-Eloois-Winkel

© Dupont Electro - 2023 | Disclaimer

website door BDDB

Pin It on Pinterest

Share This