Betrouwbare installatie van hoogspanningscabines

Hoogspanningscabines ontwerpen, bouwen en onderhouden bij Dupont Electro

Bij Dupont Electro hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van industriële hoogspanningscabines. Ons toegewijde team van gekwalificeerde professionals staat klaar om te helpen met het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw hoogspanningscabine. Ons streven naar veiligheid en kwaliteit wordt weerspiegeld in onze uitstekende ongevallencijfers. Schneider Electric erkent ons als officiële partner, en we zijn trots op ons VCA+ certificaat.

Gecertificeerde techniekers in verbindingstechnieken

Bij Dupont Electro kunt u vertrouwen op onze gecertificeerde techniekers voor verbindingstechnieken en het persen van MS en HS leidingen. In samenwerking met Nussbaumer NV hebben onze zes techniekers in eind 2023 met succes de opleiding afgerond en zijn ze gecertificeerd in het maken van eindsluitingen, verbindingen en persingen op LS, MS en HS kabels. Kies voor vakmanschap en expertise bij Dupont Electro voor al uw elektrische verbindingen en leidingwerk.

Uw partner in hoogspanningscabines

Wij zijn uw partner voor hoogspanningscabines, met expertise in ontwerp en veilige installatie. Onze technische experts denken vooraf met u mee. Met jarenlange ervaring en certificeringen als authorized partner van Schneider Electric en VCA* garanderen wij veilige en precieze installaties.

Gegarandeerd efficiënt

Bij Dupont Electro bieden wij niet alleen veilige en efficiënte hoogspanningscabines, maar ook een garantie op keuring en duurzaam onderhoud. Met meer dan 40 jaar ervaring in deskundig onderhoud, inclusief een 24/7 permanentiedienst voor noodgevallen, verzekeren wij betrouwbaarheid en optimale prestaties.

Meer dan 40 jaar ervaring

Dupont Electro, met 40+ jaar ervaring, bouwt en onderhoudt industriële hoogspanningsinstallaties. Onze 100% gekwalificeerde techniekers beheren het volledige proces, met aandacht voor veiligheidscijfers, onderstreept door ons VCA* certificaat. Wij zijn uw vertrouwde partner voor efficiënte en veilige hoogspanningsoplossingen.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij staan in voor alle voorbereidende werken, keuring, attesten,… Onze service omvat de volledige installatie tot de eerste ingebruikname.

Door onze samenwerking met ABB kunnen we kwalitatieve producten aanbieden die duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in laadinfrastructuur voor uw bedrijf langdurig en kosteneffectief is. 

Door onze samenwerking met ABB  kunnen we kwalitatieve producten aanbieden die duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in laadinfrastructuur voor uw bedrijf langdurig en kosteneffectief is.

hoogspanning Dupont Electro