Keuring elektrische installaties

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoog- en laagspanningsinstallaties.

We begeleiden u in het keuringsproces van uw elektrische installatie en zorgen dat deze moeiteloos voor een keuring slaagt. Dankzij onze ervaring zorgen we dat uw nieuwe of oude elektrische installatie gegarandeerd gekeurd geraakt.

We ondersteunen u graag in elke stap van het proces: bij het ontwerpen, plaatsen en verzorgen van het onderhoud.

Samen met ons team gekwalificeerde en trouwe werknemers zorgen wij voor een veilige en kwalitatieve uitvoering van uw project. Bij Dupont Electro dragen we veiligheid hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we dan ook uitstekende ongevallencijfers voorleggen. Geen toeval dus dat Schneider Electric ons erkent als official partner en dat we het VCA+ certificaat bezitten.

✓ Deskundig ontwerp

Een goede en veilige hoogspanningscabine begint met een gefundeerd ontwerp en juiste berekeningen. Onze technische experts denken met u mee nog voor de feitelijke plaatsing van uw elektrische installatie.

Verder begeleiden we u in het keuringsproces van uw installaties. Heeft u een (oude) installatie die nooit gekeurd werd? Wij zorgen dat deze in overeenstemming komt met de huidige wetgeving zodat deze moeiteloos voor een keuring slaagt.

✓ van ontwerp t.e.m. keuring

Bij Dupont Electro nemen we het ganse project in eigen handen, met andere woorden van ontwerp t.e.m. de oplevering en de keuring.

Uw elektrische installatie is bij ons in goede handen. Schneider Electric, wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en energiebeheer, heeft ons gecertificeerd als authorized partner, en daar zijn we best fier op!

Dupont Electro bezit het VCA* certificaat. U kunt m.a.w. op twee oren slapen. We zien er nauwkeurig op toe dat we alles uitvoeren zonder iemands veiligheid of gezondheid in gevaar te brengen.

    Gegarandeerd gekeurd

Dankzij onze ruime ervaring en expertise staan we bij Dupont Electro voor erg efficiënte én veilige elektrische laag- en hoogspanningsinstallaties. We garanderen dat uw elektrische installatie gekeurd wordt.

✓ Deskundig onderhoud

Uw elektrische installatie moet ook op lange termijn performant en veilig blijven. Deskundig en periodiek onderhoud is daarin essentieel.

Onze medewerkers worden speciaal opgeleid om eventuele storingen in zo efficiënt mogelijk op te sporen en te verhelpen.

Waarom Dupont Electro?

Meer dan 40 jaar ervaring

Bij Dupont Electro bouwen en onderhouden we al meer dan 40 jaar industriële hoog-en laagspanningsinstallaties. Hierdoor kennen we de kneepjes van het vak als geen ander.

100% gekwalificeerde techniekers

Onze techniekers hebben jaren ervaring en blijven up-to-date dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen in alle mogelijke disciplines van de elektrotechniek. Hierdoor zijn ze polyvalent en multi-inzetbaar.

Beste service op de markt

We denken van bij de start met u mee en nemen vervolgens uw project volledig in eigen handen. We gaan tot het uiterste om tijdig, kwalitatief en met minimale impact op uw productie op te leveren. Onze gedetailleerde offertes zijn transparant en alles omvattend.

Onze diensten

We denken met u mee en voeren voor u uit. Van begin tot einde.

Studies & berekeningen

Projecten van A tot Z

Onderhoud

w

Contact

Wat kunnen we voor u doen?

Bel of mail ons gerust. We helpen u graag verder.

BV Electro Dupont

Izegemsestraat 74
8880 Sint-Eloois-Winkel

tel: 056 50 38 57
fax: 056 50 50 63

mail: info@electrodupont.be

BTW nr: BE0885374527
RPR Gent, Afdeling Kortrijk

Industriële hoog- en laagspanningsinstallaties

Izegemsestraat 74,
8880 Sint-Eloois-Winkel

© Dupont Electro - 2023 | Disclaimer

website door BDDB

Pin It on Pinterest

Share This