Keuring elektrische installaties

Uw partner in hoog- en laagspanningsinstallaties

Met 40+ jaar ervaring excelleert Dupont Electro in het bouwen en onderhouden van hoog- en laagspanningsinstallaties. Wij zorgen voor moeiteloze goedkeuring bij keuringsprocessen, bieden gekwalificeerde ondersteuning van ontwerp tot onderhoud. Veiligheid staat hoog in het vaandel, met uitstekende ongevallencijfers. Als erkende Schneider Electric partner met VCA+ certificaat belichaamt Dupont Electro topprestaties en betrouwbaarheid. Kies voor decennia expertise en hoogste veiligheidsstandaarden.

Van ontwerp tot keuring

Dupont Electro: Ontwerp en installatie van hoogspanningscabines met volledige begeleiding en wettelijke naleving. Schneider Electric partner met VCA* certificaat voor topprestaties en veiligheid. Kies voor betrouwbare expertise en voldoe aan de hoogste standaarden.

Gegarandeerd gekeurd

Dupont Electro staat garant voor efficiënte en veilige elektrische installaties met gegarandeerde keuring. Onze ervaren medewerkers bieden deskundig onderhoud voor langdurige prestaties en optimale veiligheid. Kies voor gemoedsrust met onze toegewijde expertise en betrouwbare dienstverlening.

Waarom Dupont Electro

Met 40+ jaar ervaring zijn we experts in het bouwen en onderhouden van hoog- en laagspanningsinstallaties. Onze 100% gekwalificeerde technici bieden betrouwbare elektrotechnische oplossingen. Kies slim met Dupont Electro en profiteer van decennia ongeëvenaarde expertise.

Beste service op de markt

We denken van bij de start met u mee en nemen vervolgens uw project volledig in eigen handen. We gaan tot het uiterste om tijdig, kwalitatief en met minimale impact op uw productie op te leveren. Onze gedetailleerde offertes zijn transparant en alles omvattend.

Wij staan in voor alle voorbereidende werken, keuring, attesten,… Onze service omvat de volledige installatie tot de eerste ingebruikname.

Door onze samenwerking met ABB kunnen we kwalitatieve producten aanbieden die duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in laadinfrastructuur voor uw bedrijf langdurig en kosteneffectief is. 

Door onze samenwerking met ABB  kunnen we kwalitatieve producten aanbieden die duurzaam en betrouwbaar zijn. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in laadinfrastructuur voor uw bedrijf langdurig en kosteneffectief is.

Informeer naar de mogelijkheden